Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Betc Group

Op 08-02-2022 is Betc Group te Forest (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 647552105. De (hoofd)activiteit van Betc Group is exploitatie van en handel in onroerend goed.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Betc Group
Plaats:
Forest
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
647552105
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van en handel in onroerend goed
Hoofdcode
Exploitatie van en handel in onroerend goed
Nevencode
Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue De Merode 339
1190 Forest
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
08-02-2022
647552105
Uitspraak faillissement op 8-2-2022.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: BETC GROUP DE MERODESTRAAT 339, 1190 VORST. Handelsactiviteit: onroerend goed Ondernemingsnummer: 0647.552.105 Referentie: 20220080. Datum faillissement: 8 februari 2022. Rechter Commissaris: RENE EECKHOUT. Curator: JAN DELEN, MECHELSESTEENWEG 196, 2018 ANTWERPEN 1- jan.delen@kegels-co.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 08/02/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 16 maart 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DELEN JAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland