Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Red Belt Pictures, Art And Consulting

Op 02-06-2022 is Red Belt Pictures, Art And Consulting te Tienen (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 459067841. De (hoofd)activiteit van Red Belt Pictures, Art And Consulting is architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Red Belt Pictures, Art And Consulting
Plaats:
Tienen
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
459067841
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen
Nevencode
Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Strijdersstraat 27
3300 Tienen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-06-2022
459067841
Uitspraak faillissement op 2-6-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: RED BELT PICTURES, ART AND CONSULTING BV STRIJDERSSTRAAT 27, 3300 TIENEN. Handelsactiviteit: adviesbureau Ondernemingsnummer: 0459.067.841 Referentie: 20220126. Datum faillissement: 2 juni 2022. Rechter Commissaris: ROGER CORTEN. Curators: DIRK DE MAESENEER, BRUSSELSESTEENWEG 62, 3000 LEUVEN- dirk.de.maeseneer@lovius.be;SVEN DE MAESENEER, BRUSSELSESTEENWEG 62, 3000 LEUVEN- sven.de.maeseneer@lovius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 02/06/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 juli 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE MAESENEER DIRK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland