Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Lobbo

Op 19-07-2022 is Lobbo te Ieper (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 471391789. De (hoofd)activiteit van Lobbo is onderwijs.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Lobbo
Plaats:
Ieper
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
471391789
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Onderwijs
Hoofdcode
Onderwijs
Nevencode
Sport- en recreatieonderwijs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Adriaansensweg 25
8900 Ieper
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
19-07-2022
471391789
Uitspraak faillissement op 19-7-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: LOBBO BV ADRES DOORGEHAALD D.D. 3 JANUARI 2022 ADRIAANSENSWEG 25, 8900 IEPER. Handelsactiviteit: Handelsbemiddeling in textiel, bont, schoeisel en lederwaren - Detailhandel in lederwaren en reisartikelen Ondernemingsnummer: 0471.391.789 Referentie: 20220227. Datum faillissement: 19 juli 2022. Rechter Commissaris: PIETER DE SMET. Curator: LISE VERMEERSCH, KACHTEMSESTRAAT 334, 8800 ROESELARE- lise.vermeersch@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 19/07/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 september 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERMEERSCH LISE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland