Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Herbots Christian Johannes

Op 26-07-2022 is Herbots Christian Johannes te Tienen (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 777004048. De (hoofd)activiteit van Herbots Christian Johannes is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Herbots Christian Johannes
Plaats:
Tienen
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
777004048
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Aarschotsesteenweg 469
3300 Tienen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-07-2022
777004048
Uitspraak faillissement op 26-7-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: HERBOTS CHRISTIAN, AARSCHOTSESTEENWEG(VSN) 469, 3300 TIENEN, geboren op 23/03/1964 in TIENEN. Handelsactiviteit: postdiensten Ondernemingsnummer: 0777.004.048 Referentie: 20220170. Datum faillissement: 26 juli 2022. Rechter Commissaris: WILLY TIMMERMANS. Curators: JOHAN MOMMAERTS, BRUSSELSESTEENWEG 62, 3000 LEUVEN- johan.mommaerts@lovius.be;STEVEN NYSTEN, BRUSSELSESTEENWEG 62, 3000 LEUVEN- steven.nysten@lovius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 26/07/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 september 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOMMAERTS JOHAN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland