Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Groote Sylvia

Op 22-09-2022 is De Groote Sylvia te Wortegem-Petegem (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 685901351. De (hoofd)activiteit van De Groote Sylvia is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Groote Sylvia
Plaats:
Wortegem-Petegem
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
685901351
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Schoonheidsverzorging
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Oudenaardseweg 110
9790 Wortegem-Petegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-09-2022
685901351
Uitspraak faillissement op 22-9-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: DE GROOTE SYLVIA, OUDENAARDSEWEG (W.-M.) 110, 9790 WORTEGEM-PETEGEM, geboren op 19/10/1980 in OUDENAARDE. Handelsactiviteit: Schoonheidsspecialiste Handelsbenaming: MAISON BOTEE Uitbatingsadres: OUDENAARDSEWEG 110, 9790 WORTEGEM-PETEGEM Ondernemingsnummer: 0685.901.351 Referentie: 20220069. Datum faillissement: 22 september 2022. Rechter Commissaris: LYDIA DESCAMPS. Curator: SOFIE BAUTERS, BERCHEMWEG 131, 9700 OUDENAARDE- sofie@advocatenkantoorbauters.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 22/09/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 3 november 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BAUTERS SOFIE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland