Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Apca

Op 27-09-2022 is Apca te Vliermaal (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 812341841. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Apca
Plaats:
Vliermaal
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
812341841
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Valgaerstraat 10
3724 Vliermaal
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-09-2022
812341841
Uitspraak faillissement op 27-9-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: APCA BV VALGAERSTRAAT 10, 3724 VLIERMAAL. Handelsactiviteit: APCA Handelsbenaming: HANDEL IN ONROEREND GOED Uitbatingsadres: VALGAERSTRAAT 10, 3724 VLIERMAAL Ondernemingsnummer: 0812.341.841 Referentie: 20220157. Datum faillissement: 27 september 2022. Rechter Commissaris: PATRICK PONCELET. Curator: KATHLEEN VELKENEERS, KASTEELSTRAAT 23B, 3840 BORGLOON- leen@advvelkeneers.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/09/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 8 november 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VELKENEERS KATHLEEN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland