Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Convents Products

Op 29-09-2022 is Convents Products te Koersel (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 401289988. De (hoofd)activiteit van Convents Products is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Convents Products
Plaats:
Koersel
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
401289988
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Schilderen van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Laakstraat 53
3582 Koersel
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
29-09-2022
401289988
Uitspraak faillissement op 29-9-2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: CONVENTS PRODUCTS NV LAAKSTRAAT 53, 3582 BERINGEN. Handelsactiviteit: schrijnwerk Ondernemingsnummer: 0401.289.988 Referentie: 20220322. Datum faillissement: 29 september 2022. Rechter Commissaris: CHRISTIAAN DE MEESTER. Curators: BERT VANDENREYT, PAALSESTEENWEG 133, 3583 05 BERINGEN-PAAL- bert.vandenreyt@advocom.be;ANN NOE, PAALSESTEENWEG 133, 3583 05 BERINGEN-PAAL- ann.noe@advocom.be;PATRICK BUSSERS, VISSERIJSTRAAT, 4, 3590 DIEPENBEEK- patrick.bussers@bussersadvo.be;GODFREY LESIRE, LIEVEHEREBOOMSTRAAT 118, 3720 KORTESSEM- g.lesire@curalex.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/09/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 10 november 2022. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANDENREYT BERT.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland