Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Belsibe

Op 30-03-2023 is Belsibe te Bierbeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 433186459. De (hoofd)activiteit van Belsibe is maatschappelijke dienstverlening met huisvesting.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Belsibe
Plaats:
Bierbeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
433186459
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Maatschappelijke dienstverlening met huisvesting
Nevencode
Serviceflats voor ouderen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Oudebaan 106/1
3360 Bierbeek
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
30-03-2023
433186459
Uitspraak faillissement op 30-3-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: BELSIBE VZW OUDEBAAN 106, 3360 BIERBEEK. Handelsactiviteit: serviceflats voor ouderen rust- en verzorgingstehuizen Ondernemingsnummer: 0433.186.459 Referentie: 20230076. Datum faillissement: 30 maart 2023. Rechter Commissaris: JOHNNY VERHAEGEN. Curators: JAN DE RIECK, FONTEINSTRAAT 1A, 3000 LEUVEN- falingen@advocaten-leuven.be;STEVEN VERBEKE, OLV Broedersstraat 3, 3300 TIENEN- sv@vbklex.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/03/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 mei 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE RIECK JAN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland