Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Rs Retail DiVision Belgium

Op 16-05-2023 is Rs Retail DiVision Belgium te Kuurne (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 843850114. De (hoofd)activiteit van Rs Retail DiVision Belgium is administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Rs Retail DiVision Belgium
Plaats:
Kuurne
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
843850114
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten
Nevencode
Verpakkingsbedrijven
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Noordlaan 29-14
8520 Kuurne
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
16-05-2023
843850114
Uitspraak faillissement op 16-5-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: RS RETAIL DIVISION BELGIUM BV NOORDLAAN 26 BUS 14, 8520 KUURNE. Handelsactiviteit: Vervoerondersteunende act. - Diensten i.v.m. vervoer over water en te land - detailhandel boven-en onderkleding Ondernemingsnummer: 0843.850.114 Referentie: 20230171. Datum faillissement: 16 mei 2023. Rechter Commissaris: RIK DEKYVERE. Curator: Carmen MATTHIJS, OUDE IEPERSTRAAT 4, 8560 WEVELGEM- carmen.matthijs@lysiasadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/05/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 juli 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MATTHIJS Carmen.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland