Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Dicex DiStributors Belgium

Dicex DiStributors Belgium te Schriek (Antwerpen) is door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 643789988. De (hoofd)activiteit van Dicex DiStributors Belgium is administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dicex DiStributors Belgium
Plaats:
Schriek
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
643789988
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten
Nevencode
Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Schriekstraat 3
2223 Schriek
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
22-05-2023
643789988
Uitspraak faillissement op 22-5-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: DICEX DISTRIBUTORS BELGIUM BV SCHRIEKSTRAAT 3, 2223 SCHRIEK. Handelsactiviteit: overige posterijen en koeriers Ondernemingsnummer: 0643.789.988 Referentie: 20230119. Datum faillissement: 22 mei 2023. Rechter Commissaris: MARIE-CLAIRE DE CONINCK. Curator: LIESBET JACOBS, GROENE LAAN 47, 2830 WILLEBROEK- liesbet.jacobs@jacobs-law.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 22/05/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 juli 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: JACOBS LIESBET.
22-05-2023
643789988
Faillissement ingetrokken op 22-5-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Faillissement van: DICEX DISTRIBUTORS BELGIUM BV SCHRIEKSTRAAT 3, 2223 SCHRIEK. Geopend op 22 mei 2023. Referentie: 20230119. Datum vonnis: 5 juli 2023. Ondernemingsnummer: 0643.789.988 Het faillissement werd ingetrokken. Voor eensluidend uittreksel: De griffier, J. Broos.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland