Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Ecuries Benjamin Robert

Op 18-10-2023 is Ecuries Benjamin Robert te De Panne (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 635944569. De (hoofd)activiteit van Ecuries Benjamin Robert is sport, ontspanning en recreatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Ecuries Benjamin Robert
Plaats:
De Panne
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
635944569
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Sport, ontspanning en recreatie
Nevencode
Activiteiten van paardensportclubs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Maerestraat 3
8660 De Panne
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
18-10-2023
635944569
Uitspraak faillissement op 18-10-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: ECURIES BENJAMIN ROBERT BV MAERESTRAAT 3, 8660 DE PANNE. Handelsactiviteit: Fokken van paarden en andere paardachtigen;activiteiten van paardensportclubs Uitbatingsadres: STEENWEG ASSE 18, 1540 HERNE Handelsactiviteit: Fokken van paarden en paardachtigen ; activiteiten van paardensportclubs Uitbatingsadres: 'S HEERWILLEMS 10/B, 8630 VEURNE Ondernemingsnummer: 0635.944.569 Referentie: 20230059. Datum faillissement: 18 oktober 2023. Rechter Commissaris: MARTIN TERRAS. Curator: JEAN MARIE VERSCHELDEN, DANIEL DE HAENELAAN 30, 8630 VEURNE- jean-marie.verschelden@advocatenassociatie.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/10/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERSCHELDEN JEAN MARIE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland