Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Curam Domi Hageland

Op 26-10-2023 is Curam Domi Hageland te Glabbeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 777829241. De (hoofd)activiteit van Curam Domi Hageland is onderwijs.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Curam Domi Hageland
Plaats:
Glabbeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
777829241
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Onderwijs
Hoofdcode
Onderwijs
Nevencode
Overige vormen van onderwijs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Steenbergestraat 44
3380 Glabbeek
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
26-10-2023
777829241
Uitspraak faillissement op 26-10-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: CURAM DOMI HAGELAND BV STEENBERGESTRAAT 44, 3380 GLABBEEK(ZUURBEMDE). Handelsactiviteit: Ambulante revalidatieactiviteiten Ondernemingsnummer: 0777.829.241 Referentie: 20230277. Datum faillissement: 26 oktober 2023. Rechter Commissaris: PATRICK BOLLE. Curators: ELS VAN ERUM, ENGELANDSTRAAT 61, 3290 DIEST- falingen@ddvd.be;ANOUK DE VLEESHOUWER, ENGELANDSTRAAT 61, 3290 DIEST- falingen@ddvd.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 26/10/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 5 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN ERUM ELS.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland