Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Curam Domi Lommel

Op 26-10-2023 is Curam Domi Lommel te Glabbeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 775464718. De (hoofd)activiteit van Curam Domi Lommel is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Curam Domi Lommel
Plaats:
Glabbeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
775464718
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Ambulante revalidatieactiviteiten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Steenbergestraat 44
3380 Glabbeek
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
26-10-2023
775464718
Uitspraak faillissement op 26-10-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: CURAM DOMI LOMMEL BV STEENBERGESTRAAT 44, 3380 GLABBEEK(ZUURBEMDE). Handelsactiviteit: Ambulante revalidatieactiviteiten Ondernemingsnummer: 0775.464.718 Referentie: 20230275. Datum faillissement: 26 oktober 2023. Rechter Commissaris: PATRICK BOLLE. Curators: ELS VAN ERUM, ENGELANDSTRAAT 61, 3290 DIEST- falingen@ddvd.be;ANOUK DE VLEESHOUWER, ENGELANDSTRAAT 61, 3290 DIEST- falingen@ddvd.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 26/10/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 5 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN ERUM ELS.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland