Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement K.C. Van Mol Oost

Op 04-12-2023 is K.C. Van Mol Oost te Temse (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 427960238. De (hoofd)activiteit van K.C. Van Mol Oost is verhuur en lease.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
K.C. Van Mol Oost
Plaats:
Temse
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
427960238
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Verhuur en lease
Nevencode
Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Nieuwe Steenweg 109
9140 Temse
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
04-12-2023
427960238
Uitspraak faillissement op 4-12-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: K.C. VAN MOL OOST BV NIEUWE STEENWEG 109, 9140 TEMSE. Handelsactiviteit: Groothandel in andere machines en werktuigen, n.e.g Ondernemingsnummer: 0427.960.238 Referentie: 20230529. Datum faillissement: 4 december 2023. Rechter Commissaris: PETER FOCKE. Curators: MARGA PIETERS, AFFLIGEMDREEF 144, 9300 AALST- marga.pieters@telenet.be;VINCENT VERLAECKT, HOUTEN SCHOEN 54, 9100 SINT-NIKLAAS- verlaeckt@mtfadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 04/12/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 12 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: PIETERS MARGA.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland