Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Martin Vandereyt En Zonen

Op 09-01-2024 is Martin Vandereyt En Zonen te Dilsen-Stokkem (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 877980652. De (hoofd)activiteit van Martin Vandereyt En Zonen is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Martin Vandereyt En Zonen
Plaats:
Dilsen-Stokkem
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
877980652
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bekaertlaan 20
3650 Dilsen-Stokkem
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
09-01-2024
877980652
Uitspraak faillissement op 9-1-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: MARTIN VANDEREYT EN ZONEN BV BEKAERTLAAN 20, 3650 DILSEN-STOKKEM. Handelsactiviteit: bouw Ondernemingsnummer: 0877.980.652 Referentie: 20240013. Datum faillissement: 9 januari 2024. Rechter Commissaris: WILLEM CORSTJENS. Curator: ELKE ROEBBEN, HEMELINGENSTRAAT 37, 3700 TONGEREN- elke@advroebben.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/01/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 20 februari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ROEBBEN ELKE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland