Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Mc Three

Op 09-01-2024 is Mc Three te Waregem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 436692515. De (hoofd)activiteit van Mc Three is vervaardiging van textiel.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Mc Three
Plaats:
Waregem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
436692515
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van textiel
Nevencode
Bewerken en spinnen van textielvezels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Mannebeekstraat 6
8790 Waregem
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
09-01-2024
436692515
Uitspraak faillissement op 9-1-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: MC THREE NV MANNEBEEKSTRAAT 6, 8790 WAREGEM. Handelsactiviteit: Vervaardiging van vloerkleden en tapijt - Detailh. tapijten en andere vloerbedekking en wandbekleding gespec. winkels Ondernemingsnummer: 0436.692.515 Referentie: 20240018. Datum faillissement: 9 januari 2024. Rechter Commissaris: MARC LETERME. Curators: Carmen MATTHIJS, OUDE IEPERSTRAAT 4, 8560 WEVELGEM- carmen.matthijs@lysiasadvocaten.be;NATHALIE BEERNAERT, DAMMESTRAAT-WEST 6, 8800 ROESELARE- nathalie.beernaert@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/01/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 27 februari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MATTHIJS Carmen.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland