Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Devomat Industries

Op 11-01-2024 is Devomat Industries te Edegem (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 420241909. De (hoofd)activiteit van Devomat Industries is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Devomat Industries
Plaats:
Edegem
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
420241909
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Niet-gespecialiseerde groothandel
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Florent Geversstraat 31
2650 Edegem
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
11-01-2024
420241909
Uitspraak faillissement op 11-1-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: DEVOMAT INDUSTRIES NV FLORENT GEVERSSTRAAT 31, 2650 EDEGEM. Handelsactiviteit: niet-gespecialiseerde groothandel Ondernemingsnummer: 0420.241.909 Referentie: 20240035. Datum faillissement: 11 januari 2024. Rechter Commissaris: ALEXANDER TEMMERMAN. Curator: STEFFI VANHULLE, GROTE BAAN 68, 9120 BEVEREN-WAAS- svh@reyns-advocaten.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/01/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 8 maart 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANHULLE STEFFI.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland