Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Blue Marlin Fish

Op 01-02-2024 is Blue Marlin Fish te Knokke-Heist (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 736544061. De (hoofd)activiteit van Blue Marlin Fish is administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Blue Marlin Fish
Plaats:
Knokke-Heist
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
736544061
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten
Nevencode
Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Strandstraat 22/42
8300 Knokke-Heist
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
01-02-2024
736544061
Uitspraak faillissement op 1-2-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: BLUE MARLIN FISH BV STRANDSTRAAT 22/BUS 42, 8300 KNOKKE-HEIST. Handelsactiviteit: EETGELEGENHEID MET VOLLEDIGE BEDIENING Handelsbenaming: BLUE MARLIN FISH Uitbatingsadres: OMOOKAAI 2, 8380 BRUGGE Ondernemingsnummer: 0736.544.061 Referentie: 20240019. Datum faillissement: 1 februari 2024. Rechter Commissaris: STEPHAN VAN MERRIS. Curator: TOON MOERMAN, KOMVEST 29, 8000 BRUGGE- toon.moerman@advokomvest.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/02/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 maart 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOERMAN TOON.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland