Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Imb Transport

Op 06-02-2024 is Imb Transport te Dilbeek (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 719933703. De (hoofd)activiteit van Imb Transport is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Imb Transport
Plaats:
Dilbeek
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
719933703
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Overig personenvervoer te land, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Sint-Antoniuslaan 54
1700 Dilbeek
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
06-02-2024
719933703
Uitspraak faillissement op 6-2-2024.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: IMB TRANSPORT BV SINT-ANTONIUSLAAN 54, 1700 DILBEEK. Handelsactiviteit: goederenvervoer Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0719.933.703 Referentie: 20240171. Datum faillissement: 6 februari 2024. Rechter Commissaris: PIETER VANDER STICHELE. Curator: TOMAS BRUNEEL, ZELLIKSESTEENWEG 12, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM- tb@linc.legal. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/02/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 13 maart 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: BRUNEEL TOMAS.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland