Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Robdel

Op 12-02-2024 is Robdel te Veurne (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 807420872. De (hoofd)activiteit van Robdel is overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Robdel
Plaats:
Veurne
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
807420872
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten
Nevencode
Vertalers en tolken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Noordstraat 2
8630 Veurne
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
12-02-2024
807420872
Uitspraak faillissement op 12-2-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: ROBDEL VOF NOORDSTRAAT 2, 8630 VEURNE. Handelsactiviteit: Vertalers en tolken ; diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren ; overige zakelijke dienstverlening Handelsbenaming: ROBDEL VOF Uitbatingsadres: ONDERNEMINGENSTRAAT 3, 8630 VEURNE Ondernemingsnummer: 0807.420.872 Referentie: 20240006. Datum faillissement: 12 februari 2024. Rechter Commissaris: PHILIP VANDAELE. Curator: DIRK WAEYAERT, VLEESHOUWERSSTRAAT 9, 8630 VEURNE- dirk@advocaatwaeyaert.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 12/02/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 1 april 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: WAEYAERT DIRK.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland