Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Eetcafe Oud Dommelhof

Op 15-02-2024 is Eetcafe Oud Dommelhof te Pelt (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 871436617. De (hoofd)activiteit van Eetcafe Oud Dommelhof is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Eetcafe Oud Dommelhof
Plaats:
Pelt
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
871436617
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in vis en schaal- en weekdieren in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Toekomstlaan 7
3910 Pelt
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
15-02-2024
871436617
Uitspraak faillissement op 15-2-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: EETCAFE OUD DOMMELHOF BV TOEKOMSTLAAN 7, 3910 PELT. Handelsactiviteit: eetgelegenheden met volledige bediening Ondernemingsnummer: 0871.436.617 Referentie: 20240059. Datum faillissement: 15 februari 2024. Rechter Commissaris: JO KENIS. Curators: XAVIER GIELEN, Van Dijcklaan 15, 3500 HASSELT- gielen@xgfvs.be;DOMINIC GIELEN, VAN DIJCKLAAN 15, 3500 HASSELT- dominic.gielen@xgfvs.be;FREDERIKA VAN SWYGENHOVEN, VAN DIJCKLAAN 15, 3500 HASSELT- vanswygenhoven@xgfvs.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/02/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 maart 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GIELEN XAVIER.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland