Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Ikdoemijnautoweg

Op 19-02-2024 is Ikdoemijnautoweg te Putte (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 550700870. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Ikdoemijnautoweg
Plaats:
Putte
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
550700870
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bredestraat 143
2580 Putte
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
19-02-2024
550700870
Uitspraak faillissement op 19-2-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: IKDOEMIJNAUTOWEG BV BREDESTRAAT 143, 2580 PUTTE. Handelsactiviteit: handelsbemiddeling in auto's Uitbatingsadres: ZITTEBLOKVELD 35, 3020 HERENT Ondernemingsnummer: 0550.700.870 Referentie: 20240051. Datum faillissement: 19 februari 2024. Rechter Commissaris: MARIE-CLAIRE DE CONINCK. Curator: NANCY VANNUETEN, LIERBAAN 209, 2580 PUTTE- nancy@vannueten-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 19/02/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 15 april 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VANNUETEN NANCY.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland