Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Wawrzyk Lukasz

Op 19-02-2024 is Wawrzyk Lukasz te Lokeren (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 766790641. De (hoofd)activiteit van Wawrzyk Lukasz is bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Wawrzyk Lukasz
Plaats:
Lokeren
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
766790641
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten
Nevencode
Algemene bouw van residentiële gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Oude Heerweg 108201
9160 Lokeren
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
19-02-2024
766790641
Uitspraak faillissement op 19-2-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: WAWRZYK LUKASZ, RAPAERTSTRAAT 14, 8020 OOSTKAMP, geboren op 04/02/1992 in ZGORZELEC/POLEN. Handelsactiviteit: OVERIGE WERKZAAMHEDEN I.V.M. DE AFWERKING VAN GEBOUWEN Ondernemingsnummer: 0766.790.641 Referentie: 20240095. Datum faillissement: 19 februari 2024. Rechter Commissaris: FREDDY DE SCHRIJVER. Curator: ADRIAAN DAUWE, GROTE MARKT 19, 9200 DENDERMONDE- adriaan@dauweadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 19/08/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 29 maart 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DAUWE ADRIAAN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland