Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Petrov Petar

Op 19-03-2024 is Petrov Petar te Sint-Martens-Latem (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 769712915. De (hoofd)activiteit van Petrov Petar is reparatie en installatie van machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Petrov Petar
Plaats:
Sint-Martens-Latem
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
769712915
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Reparatie en installatie van machines en apparaten
Nevencode
Reparatie van machines
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Latemstraat 83
9830 Sint-Martens-Latem
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
19-03-2024
769712915
Uitspraak faillissement op 19-3-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: PETROV PETAR, BUISKOUTER 127, 9800 DEINZE, geboren op 13/12/1985 in LEVSKI (BULGARIJE). Handelsactiviteit: overige bouwinstalatie Ondernemingsnummer: 0769.712.915 Referentie: 20240186. Datum faillissement: 19 maart 2024. Rechter Commissaris: CHRISTOPHE LONGUEVILLE. Curator: JAN DE POORTER, LANGERBRUGGESTRAAT 70, 9940 EVERGEM- jan.de.poorter@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/03/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 april 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE POORTER JAN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland