Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Povian Cristian-Adrian

Op 21-02-2024 is Povian Cristian-Adrian te Aalst (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 712815485. De (hoofd)activiteit van Povian Cristian-Adrian is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Povian Cristian-Adrian
Plaats:
Aalst
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
712815485
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Proefboren en boren
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Erembodegem-Dorp 5111
9320 Aalst
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
21-02-2024
712815485
Uitspraak faillissement op 21-2-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: POVIAN CRISTIAN-ADRIAN, DRIEHOEKSTRAAT 44, 9320 EREMBODEGEM, geboren op 14/05/1980 in FAGET - ROEMENIE. Handelsactiviteit: Overige bouwinstallatie, n.e.g Ondernemingsnummer: 0712.815.485 Referentie: 20240107. Datum faillissement: 21 februari 2024. Rechter Commissaris: DIRK NEVENS. Curators: ALBERT COPPENS, HOEZEKOUTERDREEF 43, 9300 AALST- albert.coppens@advocoppens.be;CAROLINE TALLOEN, HOEZEKOUTERDREEF 43, 9300 AALST- caroline@adverum.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/02/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 29 maart 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: COPPENS ALBERT.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland