Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Esprit Belgie Retail

Op 09-04-2024 is Esprit Belgie Retail te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 433072831. De (hoofd)activiteit van Esprit Belgie Retail is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Esprit Belgie Retail
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
433072831
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in kleding, met uitzondering van werk- en onderkleding
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Meir 9
2000 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
09-04-2024
433072831
Uitspraak faillissement op 9-4-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: ESPRIT BELGIE RETAIL NV MEIR 9, 2000 ANTWERPEN 1. Handelsactiviteit: detailhandel in dames-, heren-, baby- en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires in gesp. winkels Ondernemingsnummer: 0433.072.831 Referentie: 20240413. Datum faillissement: 9 april 2024. Rechter Commissaris: BART VAN ZELE. Curators: ILSE MERTENS, LEON STIJNENSTRAAT 70, 2000 ANTWERPEN 1- ilse.mertens@evclaw.com;KLAAS KOENTGES, NOORDERLAAN 98, 2030 ANTWERPEN 3-klaas@advocaatkoentges.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/04/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 juni 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MERTENS ILSE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland