Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Himschoot Leonie

Op 11-04-2024 is Himschoot Leonie te Sint-Laureins (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 895462329. De (hoofd)activiteit van Himschoot Leonie is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Himschoot Leonie
Plaats:
Sint-Laureins
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
895462329
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Haarverzorging
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kantijnstraat 22
9980 Sint-Laureins
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
11-04-2024
895462329
Uitspraak faillissement op 11-4-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: HIMSCHOOT LEONIE, BLEKERIJSTRAAT 8, 9700 OUDENAARDE, geboren op 17/06/1987 in BRUGGE. Handelsactiviteit: haarverzorging Ondernemingsnummer: 0895.462.329 Referentie: 20240049. Datum faillissement: 11 april 2024. Rechter Commissaris: JAN GHYS. Curator: Maud RUBBENS, GLORIEUXLAAN 144, 9600 RONSE- maud.rubbens@outlook.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/04/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 mei 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: RUBBENS Maud.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland