Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Maxim Group

Op 11-04-2024 is Maxim Group te Lommel (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 848859866. De (hoofd)activiteit van Maxim Group is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Maxim Group
Plaats:
Lommel
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
848859866
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in andere kantoormachines en kantoorbenodigdheden, met uitzondering van computers en randapparatuur
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Lutlommel 176
3920 Lommel
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
11-04-2024
848859866
Uitspraak faillissement op 11-4-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement van: MAXIM GROUP BV LUTLOMMEL 176, 3920 LOMMEL. Handelsactiviteit: detailhandel in computers Handelsbenaming: MAXIM GROUP Uitbatingsadres: LUTLOMMEL 176, 3920 LOMMEL Ondernemingsnummer: 0848.859.866 Referentie: 20240138. Datum faillissement: 11 april 2024. Rechter Commissaris: GUY VLOEBERGHS. Curators: LIEVE DEHAESE, LUIKERSTEENWEG 187, 3500 HASSELT- lievedehaese@dehaese.be;JOHAN DEHAESE, LUIKERSTEENWEG 187, 3500 HASSELT- johandehaese@dehaese.be;JESSIE DECKMYN, LUIKERSTEENWEG 187, 3500 HASSELT- jessiedeckmyn@dehaese.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 11/04/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 mei 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DEHAESE LIEVE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland