Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting De Seranno Kris

Op 30-04-2018 is aan De Seranno Kris te Lochristi (Oost-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 643397535. De (hoofd)activiteit van De Seranno Kris is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
De Seranno Kris
Plaats:
Lochristi
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
643397535
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bastelare 27
9080 Lochristi
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-04-2018
643397535
Opschorting toegekend tot 30 oktober 2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent Bij vonnis van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent, zitting derde kamer d.d. 30 april 2018, werd de procedure gerechtelijke reorganisatie van Kris De Seranno, wonende te 9080 Lochristi, Bastelare 27, met ondernemingsnummer 0643.397.535, met voornaamste handelsactiviteit het herstellen van fietsen, met als doelstelling het bekomen van een collectief akkoord, open verklaard en de duur van opschorting bepaald op zes maanden, namelijk tot en met 30 oktober 2018. Bepaalt dat gestemd zal worden over het reorganisatieplan op de zitting van de derde kamer van dinsdag 23 oktober 2018, om 14 uur, in zittingszaal 2.6 van het gerechtsgebouw te 9000 Gent, Opgeëistenlaan 401/E. Bevestigt de aanwijzing van de heer Johnny De Waele, rechter in handelszaken, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd rechter (e-mailadres : dwadco@gmail.com). Voor eensluidend uittreksel : (get.) A. BRUYNOOGHE, griffier.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland