Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Van Thielen Hendrik

Op 20-07-2022 is aan Van Thielen Hendrik te Lier (Antwerpen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 740884911. De (hoofd)activiteit van Van Thielen Hendrik is houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Van Thielen Hendrik
Plaats:
Lier
Provincie:
Antwerpen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
740884911
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk
Nevencode
Zagen en schaven van hout
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Ondernemersstraat 2I
2500 Lier
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-07-2022
740884911
Opschorting toegekend tot 21/11/2022.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van de gerechtelijke reorganisatie van: VAN THIELEN HENDRIK BV ONDERNEMERSSTRAAT 2/I, 2500 LIER. Ondernemingsnummer: 0740.884.911 Datum uitspraak: 20/07/2022 Referentie: 20220011 Onderwerp van de procedure: gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord Gedelegeerd rechter: FREDERIK VERCAUTEREN - met e-mailadres: vercauteren_frederik@hotmail.com. Einddatum van de opschorting: 21/11/2022. Stemming van schuldeisers op: maandag 14/11/2022 om 10:30 in de rechtszaal van de ondernemingsrechtbank te 2800 Mechelen, Voochtstraat 7. Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, B. Van Asch.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland