Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Opschorting Geldhof J.

Op 26-03-2024 is aan Geldhof J. te Menen (West-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 846708842. De (hoofd)activiteit van Geldhof J. is vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Geldhof J.
Plaats:
Menen
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
846708842
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van producten van metaal, exclusief machines en apparaten
Nevencode
Smeden van metaal
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kortrijkstraat 491
8930 Menen
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
26-03-2024
846708842
Opschorting toegekend tot 28/05/2024.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van de gerechtelijke reorganisatie van: GELDHOF J. BV KORTRIJKSTRAAT 491, 8930 MENEN. Handelsactiviteit: gespecialiseerd in buiten- en binnen schrijnwerk in pvc, hout en aluminium Ondernemingsnummer: 0846.708.842 Datum uitspraak: 26/03/2024 Referentie: 20240006 Onderwerp van de procedure: gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord Gedelegeerd rechter: PAUL DE POOT - met e-mailadres: paul@dux.be. Einddatum van de opschorting: 28/05/2024. Stemming van schuldeisers op: dinsdag 21/05/2024 om 11:10 in de rechtszaal van de ondernemingsrechtbank te 8500 Kortrijk, Beheerstraat 41. Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, T. Callewaert.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland