Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Online woning en bedrijfspand veilingen

Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online woning en bedrijfspand veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden. Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online woning en bedrijfspand veilingen.

 
 

Filters:  

Er zijn 5 veilingen gevonden.

Vlak bij het dorpscentrum van Herselt vinden we deze woning met 5 slaapkamers terug. Hierdoor bevinden verscheidene eetgelegenheden, winkels, sportgelegenheden enzovoort zich in de directe omgeving. Ook scholen en het openbaar vervoer bevinden zich vlak bij de woning. Hecht u veel belang aan een goede bereikbaarheid? Dan is deze woning zeker iets voor u! Door de verschillende verbindingswegen in de buurt bevindt u zich zo in omliggende steden als Westerlo & Herentals.

U komt de woning binnen via een ruime inkomhal die u toegang geeft tot de eerste verdieping en de woonkamer. Aansluitend aan de woonkamer vindt u een open keuken. Verder is er op de gelijkvloerse nog ruimte voor een eetkamer, 3 slaapkamers, een badkamer met douche en ruimte voor uw wasmachine. Vervolgens is er ook nog een garage waar u veilig uw auto kan parkeren.

Aangekomen op de eerste verdieping vindt u nog twee slaapkamers en een badkamer met regendouche. Verder geniet de woning ook nog van een ruime zolderverdieping die u veel opbergmogelijkheden aanbiedt.

Een grote troef van deze woning is zonder twijfel de ruime, groene tuin van 4a 60CA waar zowel u als uw kinderen heel de dag van kunnen genieten in deze zalige zomerdagen!
(Wg, Vg, GMo, Gvkr, Gvv)

Locatie:
Herselt 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling sluit over:

Aan de Adolf Greinerstraat in Hoboken vinden we dit mooie appartement te koop. Het appartement is zo'n 116 m² groot, heeft een zonnig terras, twee volwaardige slaapkamers en een autostaanplaats.
Het gebouw is recent en perfect onderhouden.
Indeling: - gelegen op de 2de verdieping
- inkomhal - apart toilet - woonkamer met eetkamer - open geïnstalleerde keuken - zonnig terras - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - badkamer met bad en lavabo - berging met aansluitingen wasmachine en droogkast - bovengrondse autostaanplaats
Troeven:
- Elektriciteit conform tot 2044.
- Energiezuinig appartement klasse B (EPC: 180kWh/m²)
- nabij het centrum van Hoboken
- recent en goed onderhouden appartement
- autostaanplaats inbegrepen
- heden verhuurd!!! (795 eur/maand)
(Wg, Vg, GmO, Gvkr, Gvv)

Locatie:
Antwerpen 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling sluit over:

Locatie:
Deinze 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling sluit over:

Op het industrieterrein te Oostende, in de Zandvoordeschorredijkstraat wordt een groot perceel industriegrond van 47a 58ca met een bedijfsgebouw (4a 00ca) aangeboden.
Het grondperceel heeft een lengte van 28m en een diepte van ca. 155m en geeft onmiddellijk aan de straat uit en is gelegen in een zone voor milieubelastende industrie.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit :
* Woning (ca. 140 m² ) : inkom, toilet, leefruimte, keuken, gang, 3 slaapkamers en badkamer, bureelruimte met toilet.
* Toonzaal en werkplaats (ca. : 260 m² ) : toonzaal met veel glaspartijen werkplaats met hoge poort.
Troeven van dit pand: - 2 regenwaterputten van 6000 liter - Zichtlocatie - Combinatie wonen en werk - Uitbreidingsmogelijkheden - Verwarming op aardgas
(Vg, Gvkr, Ig, GMo, Gvv)

Locatie:
Oostende 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling sluit over:

Op de Steenweg naar St-Truiden toe, wordt in Gingelom een handelszaak met een appartement en een parking voor 20 wagens op een grondperceel van 18a 24ca aangeboden.
Dit handelshuis met ruime kelder (400m2) bestaat uit een commerciële ruimte (250m2), keuken (44,m2), sanitaire ruimte, berging, een mezzanine (100m2) en een
appartement (140m2).

Gezien de constructie een metalen skeletsel betreft, is deze basisconstructie ideaal om het geheel om te vormen tot appartementen, waarbij 2 bouwlagen met een set-back volume toegelaten wordt, waarbij het unieke zicht op de fruitboomgaarden het troefpunt kan worden.

Let wel : de achteraanbouw dient afgebroken te worden, cfr de vergunde plannen.
(Wg, GMo, Vg, Gvv, Gvkr)

Locatie:
Gingelom 
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Veiling sluit over:
Stuur mij een e-mail zo gauw er nieuwe online veilingen bekend zijn.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland