Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Veiling OLV TRES VE IMMOLEASE - ARC-WATTRIPONT 2

In Mont de l'Enclus wordt het gekende domaine de Jeaurieu aangeboden bestaande uit een afzonderlijk kantorengebouw, de historische vierkantshoeve met middenplein/terras, een annexe (receptieruimte met slaapzalen), een middeleeuwse toren, een recreatievijver en parking op een domein van 4,47ha. Dit domein is vergund voor het organiseren van feesten (400 pers), het uitbaten van een restaurant/taverne met overnachting (16 kamers en een feestzaal), het houden van hoevedieren en het inrichten van paintball, kanoën, volleybal en boogschieten met een parking voor 230 wagens.
De vierkantshoeve zelf, bestaat uit : woning (2 verdiepingen 150m2), kantoor en 15 verblijfplaatsen, berging (500m2), 16 hotelkamers, feestzaal met keuken, restaurant/taverne met veranda en een vergunde uitbreiding voor een buitenreceptieruimte (317m2). In totaliteit meer dan 2400m2 beschikbare binnenruimte.
Het unieke voordeel : de aankoop kan verricht worden via een onroerende leasing (16% aanbetaling, restwaarde 6% op 10 of 15 jaar).

Locatie veiling:
Mont de l'Enclus (Henegouwen)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
dinsdag 24 mei 23:00
Sluiting veiling vanaf:
dinsdag 12 juli 15:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland