Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Veiling Half open bebouwing in Herselt

Vlak bij het dorpscentrum van Herselt vinden we deze woning met 5 slaapkamers terug. Hierdoor bevinden verscheidene eetgelegenheden, winkels, sportgelegenheden enzovoort zich in de directe omgeving. Ook scholen en het openbaar vervoer bevinden zich vlak bij de woning. Hecht u veel belang aan een goede bereikbaarheid? Dan is deze woning zeker iets voor u! Door de verschillende verbindingswegen in de buurt bevindt u zich zo in omliggende steden als Westerlo & Herentals.

U komt de woning binnen via een ruime inkomhal die u toegang geeft tot de eerste verdieping en de woonkamer. Aansluitend aan de woonkamer vindt u een open keuken. Verder is er op de gelijkvloerse nog ruimte voor een eetkamer, 3 slaapkamers, een badkamer met douche en ruimte voor uw wasmachine. Vervolgens is er ook nog een garage waar u veilig uw auto kan parkeren.

Aangekomen op de eerste verdieping vindt u nog twee slaapkamers en een badkamer met regendouche. Verder geniet de woning ook nog van een ruime zolderverdieping die u veel opbergmogelijkheden aanbiedt.

Een grote troef van deze woning is zonder twijfel de ruime, groene tuin van 4a 60CA waar zowel u als uw kinderen heel de dag van kunnen genieten in deze zalige zomerdagen!
(Wg, Vg, GMo, Gvkr, Gvv)

Locatie veiling:
Herselt (Antwerpen)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
zondag 28 augustus 23:00
Sluiting veiling vanaf:
woensdag 19 oktober 15:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland