Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Veiling Bouwgrond voor open bebouwing met vergund plan

Perceel bouwgrond van ca. 1090m², gelegen nabij het centrum van Zandvliet voor open bebouwing (ca 12m perceelbreedte) met goede zonoriëntatie (middag-avondzon).

In de tuin is het heerlijk vertoeven en rustig genieten van de groene omgeving met zicht op weilanden en bos. Het huidig plan biedt mogelijkheid tot het bouwen van een woning met totaal 3 à 4 slaapkamers. De eerste verdieping omvat een hoofdslaapkamer en-suite met dressing en badkamer (gedeeld vanuit de nachthal), apart toilet en tweede slaapkamer - mits inrichting/verdeling zolderverdieping nogmaals mogelijkheid tot een tweetal slaapkamers. Het gelijkvloers omvat een lichtrijke woonkamer met open keuken en zicht op de tuin, aparte berging, aparte inkomhal/gastentoilet en bureaukamer aan de voorzijde.

De werken werden reeds in een prille beginfase gestart door huidige eigenaar maar worden niet verder gezet, omgevingsvergunning en goedgekeurd bouwplan is aanwezig en deze kunnen overgenomen worden. Eventuele nieuwe aanvraag tot omgevingsvergunning, indien andere indeling of concept zou gewenst zijn, is uiteraard toegestaan (afname is niet verplicht) - maar impliceert niet hierdoor dat er kan gekocht worden onder opschortende voorwaarde tot het bekomen van een nieuwe omgevingsvergunning.
(Wg, Vg, Gvv, Gvkr, GMO)

Locatie veiling:
Antwerpen (Antwerpen)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
dinsdag 20 december 13:01
Sluiting veiling vanaf:
woensdag 15 maart 16:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland