Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Veiling Projet d'invetissement dans le centre de Manage

In het centrum (Rue Delfosse) van Manage-La Louvière, nabij MonsCharleroi/Namur en Brussel wordt een investeringsproject (grondoppervlakte 5150m2, huidig bebouwd oppervlakte 3790m2), heden uitgebaat als feestzalencomplex, aangeboden, bestaande uit :
• 1 bouwlaag (bouwhoogte 6m) : huidige feestzaal (1000m2)
• 2 - 3 bouwlagen (2790m2) : voormalig cafe met 2 appartementen uitgevend aan de Rue Delfosse, alsmede de achtergelegen opslagruimte met 2 appartementen in opbouw
• Parking : 1350m2
Gezien het geheel gelegen is in het centrum van Manage, leent het grondperceel zich als projectgrond voor appartementen (2 tot 3 bouwlagen, 10 tot 20 wooneenheden).
De eigenaars zijn bereid om een opschortende voorwaarden tot het verkrijgen van een bouwvergunning in overweging te nemen mits een het behouden van een strikte timing.

Locatie veiling:
Manage (Henegouwen)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
woensdag 2 oktober 23:00
Sluiting veiling vanaf:
dinsdag 12 november 16:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland