Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Veiling Evenementenhal en/of P.V. met groenestroomcertificaten wegens vereffening

Nabij het centrum van Maaseik, wordt op DE regionale recreatie/sport site, een evenementenhal (heden vergund als schaatshal met cafetaria en verblijfsruimte) op een grondperceel van 40a 17ca aangeboden met de mogelijkheid tot aankoop (of overname van het leasingscontract mits goedkeuring van de leasingmaatschappij) van een photovoltaïsche installatie van 186 Kw inclusief de overdracht van de groenestroomcertificaten.


?Lot 1 : de evenementenhal (huidige schaatsbaan) :

De evenementhal (bwjr 1996, 3025m² ) bestaat uit :
•Gelijkvloerse verdieping : inkom ((60m² ), middenplein (60 op 30m, 1800m² ), bergingen (35 en 40m² ), kleedruimte (140m² ), sanitaire voorzieningen (20m²
), koele berging (28m² ), EHBO-lokaal (35m² ) technisch lokalen (35 en 50m² )
•Eerste verdieping : cafetaria (350m² ) met keuken (60m² ), sanitaire ruimtes (27m² ), verblijfsruimte (voormalige vergaderruimte, 176m² )

De kandidaat koper kan een opschortende voorwaarde verkrijgen om een bestemmingswijziging aan te vragen. De nieuwe bestemming van de hal dient een link te hebben met publieke dienstverlening, recreatief, sport,…. !

Indien de PV-installatie door een derde partij gekocht wordt, dient deze partij de PV installatie te ontmantelen; Er kunnen door beide partijen onderhandelingen gevoerd worden, doch deze onderhandelingen staan los van de overdracht en vormen geen opschortende voorwaarde.

?Lot 2 : De photovoltaïsche installatie van 186kw met groenestroomcertificaten. De photovoltaïsche installatie van 186kw bestaat uit 898 panelen van Yingli van 235Wp en 30 omvormers.
Deze installatie omvat de zonnepanelen, de omvormers alsmede de overdracht van groenestroomcertificaten van 330 eur/Kw tot juni 2031 (jaarlijkse mogelijkse opbrengst van 61.380 eur gedurende 11 jaar, zijnde circa 675.180 eur).

De PV-installatie dient ontmanteld te worden. Er kunnen door beide partijen onderhandelingen gevoerd worden, doch deze onderhandelingen staan los van de overdracht en vormen geen opschortende voorwaarde.

(Ggv, Vg, GMo, Gvkr Gvv)

Locatie veiling:
Maaseik (Limburg)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
maandag 6 januari 00:00
Sluiting veiling vanaf:
dinsdag 25 februari 16:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland