Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Veiling Casco kantoor/commerciële ruimte wegens faillissement

Nabij de dorpskern van Neeroeteren, op de Ophovenstraat, wordt een ruime commerciële ruimte (480m2), die ook geschikt is voor vrije beroepen en als kantoorruimte, met extra opslagruimte, 7 parkeerplaatsen (waarvan 3 in volle eigendom) aangeboden. De commerciële ruimte (circa 480m2) met exclusief genotsrecht van 4 parkeerplaatsen vooraan het gebouw, is ingedeeld als : • Kantoor/handelsruimte (153m2) • Bureelruimte (63m2), opgedeeld in kantoor met sanitair en stookplaats • Opslag (116m2), NIET vergund en niet geregulariseerd. • Magazijn (50m2), waarbij een toegang vergund werd tot de aanbouwgarage. • Aanbouwgarage (94m2), vergund als magazijn. De parkeerplaatsen P2 t.e.m. P4 zijn gelegen achteraan het gebouw. Het geheel wordt omschreven in de basisakte als : In mede-eigendom en de gedwongen onverdeeldheid : 1. De handelsruimte : a. In privatieve en uitstuitende eigendom : een winkelruimte met magazijn en 2 buro’s. b. In exclusief genotsrecht : de vier autostaanplaatsen gelegen aan de voorzijde van het complex aangeduid op het bouwplan tijdens de openingsuren van de winkel dienstig voor hun cliënteel. c. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : driehonderd achtenveertig / duizendsten (348/1000sten) in onverdeelde aandelen in de gedwongen onverdeeldheid met inbegrip van de grond. 2. De Parkeerplaatsen P2, P3, P4 : gelegen op de gelijkvloerse verdieping, achter het gebouw aan de rechterzijde, met inrit via de Ophovenstraat en uitrit via de Heerbaan, omvattende : a. In privatieve en uitstuitende eigendom : een afgebakende parkeerplaats. b. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : zes / duizendsten (6/1000sten) in onverdeelde aandelen in de gedwongen onverdeeldheid met inbegrip van de grond. Belangrijk : Voor de gelijkvloerse verdieping is de gehele of gedeeltelijke aanwending voor een commerciële activiteit, kantoorruimte of vrije beroep toegestaan. (Vg, Wg, GMo, Dvkr, Gvv). Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft altijd bindend, zelfs in geval van hogere biedingen.

Locatie veiling:
Maaseik (Limburg)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
vrijdag 21 februari 00:00
Sluiting veiling vanaf:
donderdag 4 juni 15:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland