Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Veiling Garage/atelier en verhuurde appartementen

Nabij het Eifel gebergte, in een prachtige groene bosrijke omgeving, wordt in het centrum van Rocherath (Buellinger Strasse) een opbrengsteigendom, bestaande uit 4 verhuurde appartementen met een gemeenschappelijke parkeergarage, en een garage/magazijn met kelder aangeboden.
De appartementen werden vernieuwd (C.V., isolatie,…) en voldoen aan de huidige verhuurnormen (maandelijkse opbrengst 1.433,26 euro).

De volgende loten worden aangeboden :
? Lot 1 : een garage/atelier van circa 543m2
? Lot 2 : Een 2-slp appartement met terras gelegen op de gelijkvloerse verdieping met 2 parkeerplaatsen. Verhuurd aan Wohnraum Für Alle aan 353,93 €/ma, sinds 16/03/2015.
? Lot 3 : Een 2-slp appartement met terras, gelegen op de 1ste verdieping met 2 parkeerplaatsen. Verhuurd aan privé persoon aan 455 eur/ma, sins 15/09/2014
? Lot 4 : Een 1-slp appartement met terras, gelegen op de 2de verdieping met een 2 parkeerplaatsen. Verhuurd aan Wohnraum Für Alle aan 299,48 €/ma, sinds 16/03/2015
? Lot 5 : Een 2-slp appartement met terras en 2 parkeerplaatsen, uitgevend aan de achterzijde van de woning. Verhuurd aan Wohnraum Für Alle aan 324,85 €/ma, sinds 16/03/2015. Vanaf 01/08 is het appartement vrij van huur. ? Combinatielot van loten 1 t.e.m. 5
(Vg, GMo, Gvkr, Gvv, Wg)

Locatie veiling:
Rocherath-Büllingen (Luik)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
woensdag 27 mei 23:00
Sluiting veiling vanaf:
maandag 27 juli 15:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland