Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Veiling Op te frissen rijwoning


In een rustige woonwijk te Dilsen-Stokkem, nabij Lanklaar en Maasmechelen wordt een op te frissen rijwoning aangeboden op een grondoppervlakte van 1a 95ca en dit volgens het FED-net systeem (instelprijs). Deze rijwoning heeft een bebouwd opp. van 46m2 (bewoonbaar 90m2) en bestaat uit 3 verdiepingen : * kelder (8m2) * gelijkvloerse verdieping : living/eethoek (30m2), keuken, hall en WC * 1ste verdieping : 3 slaapkamers en badkamer. Achter de woning bevindt zich een berging (8m2). De garagebox bevindt zich in de naastgelegen straat (17m2). De kosten van FED-net bedraagt circa 11% (incl BTW), naast de notaris- en akte kosten (9 à 13%). (Vg, Wg, Gvkr, Gvv, GMo). Startprijs : 102.000 eur.

Locatie veiling:
Dilsem-Stokkem (Limburg)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
dinsdag 25 augustus 23:00
Sluiting veiling vanaf:
vrijdag 23 oktober 15:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland