Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Veiling Rijwoning met tuin en garage

In een aangename woonwijk te Maasmechelen wordt een rijwoning beschikkend over een hal, zithoek, eethoek, keuken, en toilet op het gelijkvloers, 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping, kelder, koer, garage en berging.
Er is geen centrale verwarming aanwezig. De woning is gebouwd in 1967. In 1996 werden nieuwe ramen en buitendeuren geplaatst in PVC. In 2010 werd 18cm minerale woldekens geplaatst op de zoldervloer van het hoofdgebouw, electroboiler van 80l werd vernieuwd in 2012.
De woning beschikt over koer, die toegang geeft tot de garage en de achterliggende tuin.
Let wel : dit betreft een aanbod volgens het FED-net systeem waarbij gewerkt wordt via een bod onder gesloten enveloppe. De kosten van dit systeem vallen ten laste van de koper en bedragen circa 11,15 %, excl. registratie (6 to 10%) en notariskost (2 à 3%).
(Wg, Vg, gVkr, gvv, GMo)

Locatie veiling:
Maasmechelen (Limburg)
Veilingcategorie:
Start online veiling:
maandag 28 september 23:00
Sluiting veiling vanaf:
maandag 19 oktober 12:00
Status:
Veiling is gesloten
Veilinghuis:
Troostwijk Auctions - Veilingen
Troostwijk biedt u een breed dienstenpakket aan. Wij ondersteunen u door ons eigen Europese kantorennetwerk met specialisten en experts met kennis en ervaring in uw branche.
Online auction categories
Let op: FaillissementsDossier.be publiceert veilingen van diverse veilinghuizen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven tonen wij niet alleen faillissement gerelateerde veilingen, maar ook de gewone veilingen voortkomend uit bijvoorbeeld bedrijfsbeëndiging, overtollige voorraden en anderszins. De veiling op deze pagina hoeft dus geen faillissementsveiling te betreffen.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland