Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Smartseats Ip

Op 02-05-2018 is aan Smartseats Ip te Diegem (Vlaams-Brabant) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 546636966. De (hoofd)activiteit van Smartseats Ip is ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Smartseats Ip
Plaats:
Diegem
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
546636966
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Informatie en communicatie
Hoofdcode
Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten
Nevencode
Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Jan E Mommaertslaan 16B
1831 Diegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-05-2018
546636966
Opschorting toegekend.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel Bij vonnis van 02.05.2018, werd door de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, de procedure van gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord geopend verklaard voor de BVBA SMARTSEATS IP, met maatschappelijke zetel te 1831 Machelen, Jan Emiel Mommaertslaan 16B, KBO 0546.636.966. De duur van de opschorting wordt bepaald tot en met 04.07.2018. De terechtzitting waarop gestemd zal worden door de schuldeisers over het neer te leggen aangepast reorganisatieplan wordt vastgesteld op donderdag 28.06.2018, om 14 uur, in de zaal E (NL) van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, Waterloolaan 70, 1000 Brussel. De Heer Theo Raedschelders, Rechter in Handelszaken, blijft aangesteld in zijn hoedanigheid van gedelegeerd rechter. Voor eensluidend uittreksel : de hoofdgriffier, K. PROVEZ.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland