Home > Faillissement veilingen

Faillissements veilingen en gewone online veilingen

Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden aangeboden. Verder vindt u hier ook niet faillissement gerelateerde online veilingen.

 
Er zijn 2 veilingen gevonden.
1

Online veiling in de categorie Meubelmakerij: Afzuigsysteem, Binnensilo, Boormachine, Borstelschuurmachine, Bovenfrees, Bovenschuurmachine, Buitensilo, Drevelmachine, Drevelpistool, Hydraulische lijmpers, Inpakmachine, Korpuspers, Lange bandschuurmachine, Meubelkarren, Neonlampen, Schuurmachine, Stapelkarren, Stofzuigsysteem, Tafelpers, Transportsysteem en Vlakbank

Locatie:
Regio Oost Vlaanderen
Veilinghuis:
DefCom Veilinghuis
Veiling sluit over:
Agenda:

Thor Braeckman, zoontje van David Braeckman-Nancy De Boever, Zij hebben nog een zoontje Viggo 5j en dochtertje Dieuwke 4j; dan Thor 2.5jaar 2.5 jaar is Thor, een guitige peuter met blonde krulletjes, en dat is meteen ook de mentale leefwereld waarin hij zich voor de rest van zijn leven zal bevinden. Door een genetische hersenafwerking kan Thor niet staan, stappen probeert hij af en toe maar lukt niet zo goed, praten of zelfstandig eten gaat ook niet. Hij begrijpt ook niks en dat is heel moeilijk soms voor de ouders. Qua ontwikkeling zit Thor nu op de leeftijd van 12 maanden en mentaal op een jongen van 9 maanden. Thor moet heel veel onderzoeken ondergaan en is heel vaak ziek waardoor hij dus ook geregeld in het ziekenhuis verblijft. Hij volgt dagelijks therapie in een revalidatiecentrum maar ook privé. Hij zal ook levenslang medicatie moeten nemen tegen epilepsie, zijn slik- en stoelgangproblemen. Hij zal ook nooit zelfstandig kunnen wonen,dus jullie kunnen ook wel begrijpen dat de zorg van Thor zwaar weegt op het leven van zijn ouders. Omdat hij nog klein is en nog veel moet groeien, zijn er ook constant aangepaste hulpmiddelen nodig. Al die aankopen en ook medische kosten dat dit met zich meebrengt zijn financieel zeer zwaar voor Thor’s ouders. Vooral ook omdat de ziekte niet erkend wordt door het RIZIV. Om hen daarin te ondersteunen hebben Benny en ik deze benefiet op touw gezet. Er zijn daarover ook al interviews in de kranten verschenen. Wij hebben ook de voetbaltruitjes bekomen via een collega van Katrien, een goede vriend van Courtois met ook nauwe banden met de andere voetballers. En deze willen we nu veilen met als doel de opbrengst te storten op Benefiet Thor.     1: Thibault Courtois (Rode Duivels keeperstruitje van7/06/2014 oefenmatch België - Tunesië) 2: Steven Defour (Rode Duivels eveneens truitje van de oefenmatch België-Tunesië van 7/06/2014) 3: Benji De Ceulaer(Racing Genk) 4: Dennis Praet ( Sporting Anderlecht)

Locatie:
Liedekerke
Veilinghuis:
JB Veilingen
Veiling sluit over:
Agenda:
1
Stuur mij een e-mail zo gauw er nieuwe online veilingen bekend zijn.
Verfijn uw zoekopdracht

Ontvang het laatste nieuws in uw inbox, meldt u aan voor onze nieuwsbrief     
Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
E-mail adres:
Wachtwoord:
 
 
Nog niet geregistreerd? Klik hier om GRATIS te registreren.
Bezig met laden...