Actuele informatie over faillissementen en surseances

Online home and office building auctions

Below you will find, from various auctioneers, an overview of online home and office building auctions relating to estates offered by the curator. Here, you will also find online home and office building auctions not relating to any bankruptcy.

 
 
10 auctions found.

In het centrum van St-Lambrechts-Herk, op de St-Truidersteenweg wordt een recente handelsruimte (84 m2, bwjr 2008) met berging en gesloten garagebox aangeboden.
Dit voormalige kapsalon bestaat uit het salon met toilet (30m2), een badkamer (met douche), een living met open keuken (27m2) en slaapkamer (12m2) en terras.
Het gebruik van de parkeerplaatsen voor het salon is uitsluitend bestemd voor klanten/eigenaar van de handelsruimte.
De indeling als woonst wijkt af van de vergunde toestand en wordt in de basisakte omschreven als :
1. De handelsruimte op het gelijkvloers, bestaande uit de handelsruimte zelf met toilet, sas met vestiaire, aparte ruimte met toilet, keuken en terras, en het privatief gebruik van de parkeerplaatsen
2. De autostaanplaats, ondergronds, nr 12, met een oppervlakte van circa 12m2 3. De bergruimte, ondergronds, nr 2, met een oppervlakte van circa 4m2.
- In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : zeshonderdtachtig / duizendsten (680/10.000sten) in de gemene delen van het complex, waaronder de grond.
Let wel : vrije beroep en kantoor is enkel mogelijk conform de urbanistatievoorschriften en er geen burenhinder veroorzaakt wordt.
(Wg, Vg, GMo, Gvkr, Gvv). Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft bindend, zelfs in geval van hogere biedingen.

Location:
Hasselt 
Auctioneer:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Auction closes in:

In het centrum (Meerlaarstraat) van Klein Vorst-Laakdal, wordt een handelshuis (voormalige warme bakker) met feestzaal en tuin (140 m²), dubbel garage (32 m²) en klantenparking (325 m²) aangeboden op een grondperceel van 1040 m².

Het handelshuis werd opgedeeld in een winkelruimte met werkplaats en
een bijgebouw (voormalige fitness/voorraadkamer, heden ingericht als werkplaats met feestzaal) op de gelijkvloerse verdieping en een 3-slp appartement op de 1ste verdieping.


Op basis van het vergunde plan uit 1992, bestaat het handelshuis uit :
•Kelder (12 m²) : berging
•Gelijkvloerse verdieping (143 m²) : winkel (46 m), werkruimtes (60 m²).
•1ste verdieping : living (41 m²) met open keuken, badkamer (9 m²), 3 slaapkamers (16, 15 en 10 m²)
•Zolder

Het te regulariseren sportgebouw bestaat uit :
•Gelijkvloerse verdieping : keuken, berging bakkerij (35 m²), inkom, feestzaal (132 m²) met mezzanine, sanitaire ruimtes, keuken (19 m²) en overdekt terras.
•1ste verdieping (70 m²) : kamers en toegang tot dakterras, heden niet toegankelijk (toegang in inkomhal dient nog voorzien te worden).

De kandidaat koper verkrijgt het voorkooprecht voor de inboedel.
(Wg, Gvkr, Gvv, deels Vg, GMo)
Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft bindend, zelfs in geval van hogere biedingen.In 2011 werd het sportgebouw heropgebouwd, zonder het indienen van een bouw- en uitbatingsvergunning. Dit deel dient door de koper geregulariseerd te worden. Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft bindend, zelfs in geval van hogere biedingen.

Location:
Laakdal 
Auctioneer:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Auction closes in:

In het centrum van Tongeren (Stationslaan) wordt een recent vernieuwd (2012) handelshuis, bestaande uit een restaurant met appartement, aangeboden op een grondperceel van 175m2.
Dit smaakvol ingerichte pand bestaat uit :
•Het restaurant (circa 140m2) : ontvangstruimte met bar, gelagzaal, sanitaire ruimte, open keuken en een binnentuin, omvattende 50 zitplaatsen.
•1ste verdieping (57m2) : living, keuken, WC en buitenterras
•2de verdieping : master bedroom met dressing, bureau/kamer en badkamer
•3de verdieping : bureau, 2 slaapkamers
•Kelder (57m2)

De koper van het handelshuis heeft het voorkooprecht op de volledige inboedel (supercombinatielot) van het restaurant. Dit voorkooprecht vervalt op 27/03/2020 om 12u.
(Wg, Vg, Gvkr, Gvv, GMo). Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft bindend, zelfs in geval van hogere biedingen.

Location:
Tongeren 
Auctioneer:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Auction closes in:

In een goed gelegen woonwijk, in de nabije omgeving van scholen en winkels, wordt in de Nachtegaalstraat een ruime villa in landelijke bouwstijl aangeboden op een grondperceel van 7a 92ca.
Deze goed onderhouden woning (bewoonb opp 185 m2) bestaat uit :
• Gelijkvloerse verdieping : inkom (14m2), living met eethoek (44m2), keuken
met kookeiland (19m2) en koele berging (5m2), berging (8m2), WC en 2
kamers/burelen (17m2 en 11m2).
• Eerste verdieping : Master bedroom (26m2) met terras (12m2), 3 slaapkamers (11, 15 en 15m2), badkamer (14m2) en WC.
• Zolder : 110m2
Achter de woning bevindt zich een dubbele garage (38m2).
(Wg, Gvkr, Gvv, Vg, GMo). Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft altijd bindend, zelfs in geval van hogere biedingen.

Location:
Pelt 
Auctioneer:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Auction closes in:

Nabij de dorpskern van Neeroeteren, op de Ophovenstraat, wordt een ruime commerciële ruimte (480m2), die ook geschikt is voor vrije beroepen en als kantoorruimte, met extra opslagruimte, 7 parkeerplaatsen (waarvan 3 in volle eigendom) aangeboden. De commerciële ruimte (circa 480m2) met exclusief genotsrecht van 4 parkeerplaatsen vooraan het gebouw, is ingedeeld als : • Kantoor/handelsruimte (153m2) • Bureelruimte (63m2), opgedeeld in kantoor met sanitair en stookplaats • Opslag (116m2), vergund als werkruimte en opslag • Magazijn (50m2), waarbij een toegang vergund werd tot de aanbouwgarage. • Aanbouwgarage (94m2), vergund als magazijn. De parkeerplaatsen P2 t.e.m. P4 zijn gelegen achteraan het gebouw. Het geheel wordt omschreven in de basisakte als : In mede-eigendom en de gedwongen onverdeeldheid : 1. De handelsruimte : a. In privatieve en uitstuitende eigendom : een winkelruimte met magazijn en 2 buro’s. b. In exclusief genotsrecht : de vier autostaanplaatsen gelegen aan de voorzijde van het complex aangeduid op het bouwplan tijdens de openingsuren van de winkel dienstig voor hun cliënteel. c. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : driehonderd achtenveertig / duizendsten (348/1000sten) in onverdeelde aandelen in de gedwongen onverdeeldheid met inbegrip van de grond. 2. De Parkeerplaatsen P2, P3, P4 : gelegen op de gelijkvloerse verdieping, achter het gebouw aan de rechterzijde, met inrit via de Ophovenstraat en uitrit via de Heerbaan, omvattende : a. In privatieve en uitstuitende eigendom : een afgebakende parkeerplaats. b. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : zes / duizendsten (6/1000sten) in onverdeelde aandelen in de gedwongen onverdeeldheid met inbegrip van de grond. Belangrijk : Voor de gelijkvloerse verdieping is de gehele of gedeeltelijke aanwending voor een commerciële activiteit, kantoorruimte of vrije beroep toegestaan. (Vg, Wg, GMo, Dvkr, Gvv). Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft altijd binden, zelfs in geval van hogere biedingen.

Location:
Maaseik 
Auctioneer:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Auction closes in:

Op het industrieterrein Beringen Zuid wordt een recent bedrijfsgebouw (650m2, Bwj 2007), bestaande uit een magazijn (500m2) met inpandig bureel en garage, een woning (300m2) met tuin, aangelegde parking op een grondperceel van 2534 m2 aangeboden.
De werkhal (25m op 20m) bestaande uit een metalen skeletsel met geïsoleerde betonpanelen, 2 sectionale poorten en een lichttunnel (25m op 4m), omvattende :
een werkhal (500m2, voorzien van 10 stopcontacten 16A) met een mezzanine (60m2 met sociale personeelsruimte (refter en toilet)), inpandig bureel (25m2) en een garage (32m2).
Het woongedeelte (grondopp 150m2, bewoonbaar 290m2), bestaat uit :
• Gelijkvloerse verdieping : inkom/trappenhal (17m2), zithoek (45m2), eethoek met volledig uitgeruste open keuken (27m2), aparte inkom van de werkhal (7m2), doorgang tot overdekt terras (50m2) en tuin.
• 1ste verdieping : 6 ruime slaapkamers, berging en 2 badkamers
• Kelder (97m2)
(Vg, Ig, Gvkr, Gvv, GMo). Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft bindend, zelfs in geval van hogere biedingen.

Location:
Beringen 
Auctioneer:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Auction closes in:

Op de industriezone gelegen aan de Fortsesteenweg, op 1 km van de ring rond
Mechelen, wordt een recent industrieel gebouw (2012) met woonst op een
grondperceel van 35a 14ca aangeboden, bestaande uit een winkelruimte (100m²),
een industriehal (830m²) en een klassevol af te werken 3-slp appartement (220m²).
Het nijverheidsgebouw bestaat uit :
Vooraanbouw (traditionele constructie) :
• gelijkvloerse verdieping : winkelruimte (100m²), sas, sanitaire ruimtes, keuken
(38m²), bureel (50m²), technische ruimte, dubbele garage (voor het
appartement (35m²) en toegang tot het appartement en de industriehal
• 1ste verdieping : het appartement (bewoonbaar opp 196m²), bestaande uit :
hal, living/keuken (71m²), bureel (28m²), 3 slaapkamers ( (17, 20 en 28m²),
berging (17m²), badkamer (15m²), WC en dakterras (160m²).
De industriehal (metalen skeletbouw met sandwichpanelen) :
• gelijkvloerse verdieping : werkruimte, los- en laadruimte, trap naar mezzanine,
2 toegangspoorten (waarvan 1 met een van 4,5m ) en een technische ruimte
• Mezzanine (420 m²) : opslagruimte en technische ruimte.
Let wel : de koper dient in te staan voor een administratieve kost van 7394,06 eur, doorgerekend voor het niet doorgaan van de openbare verkoop.
(Vg, GMo, vkr, Gvv, Ig). Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft bindend, zelfs in geval van hogere biedingen.;

Location:
Sint-Katelijne-Waver 
Auctioneer:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Auction closes in:

Op een belangrijke invalsweg, de Lindelsebaan naar Pelt toe, wordt een
eengezinswoning met garage en tuin en een toonzaal (bwj 2007) met opslag
aangeboden.
De toonzaal met verdieping (220m2, 10m op 11m) bestaat uit een metalen
skeletsel met betonnen sandwichpanelen en een betonnen tussenverdieping. Deze constructie werd geïntegreerd met de woning en geeft uit aan de Lindelsebaan.
De ruime ééngezinswoning (bwjr 1979, bewoonbaar opp 136m2), uitgevend aan de
Kruissstraat, bestaat uit :
• Gelijkvloerse verdieping (opp 99m2) : inkom, living (38m2), bureel (6m2),
keuken (15m2), bijkeuken/kamer (8m2), WC en berging (5m2)
• 1ste verdieping : 3 slaapkamers (12m2) en een badkamer.
Garage (52m2) : autostaanplaats met aparteberging, kelder en extra zolderruimte.
(Wg, Vg, Gvv, Gvkr, Gmo). Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft altijd bindend, zelfs in geval van hogere biedingen.

Location:
Pelt 
Auctioneer:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Auction closes in:

In Borlo (Gingelom), wordt in de Thewitstraat een vlot bereikbaar (4,5km van E40) perceel bouwgrond van 31a 27ca met 2 woningen en een winkel met serres aangeboden, omvattende :

? Lot 1 : een te renoveren half open bebouwing (Thewitstraat 18) op een grondperceel van 70m2, bestaande uit :
•Gelijkvloerse verdieping (55m2) : inkom, living, keuken, wasruimte
•1ste verdieping : hall, 2 kamers en badkamer

? Lot 2 : een te renoveren rijwoning (Thewitstraat 18A) met serre (446m2) en hooizolder (33m2) op een grondperceel van 448m2, bestaande uit :
•Kelder (40m2)
•Gelijkvloerse verdieping (80m2) : inkom, living, keuken en bureel
•1ste verdieping : 3 kamers en badkamer
•Zolder : in te richten

? Lot 3 : een winkel, gekadastreerd als serre met serres en een garage, op een perceel bouwgrond van 2609m2, bestaande uit :
•Handelsruimte (105m2) : een winkel (8m op 6,25m) en een toonzaal (3m op 19m)
•Serres : circa 2100m2
•Garage : gesloten box voor 1 voertuig

? Combinatielot : Perceel bouwgrond geschikt om te verkavelen van 3137m2 met alle constructies.
(Wg, Gdv, Gvv, Vg, GMo). Opgelet : ieder online uitgebracht bod is onherroepelijk en bindend. Een bod blijft altijd bindend, zelfs in geval van hogere biedingen.

Location:
Gingelom 
Auctioneer:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Auction closes in:

Near the centre of picturesque Vresse-Sur-Semois (Rue du Petit-Fays), the exploitation of the hotel L'eau Vive (including real estate) is offered through the operating company Vresse Hotelexploitation (BE 0811.196.449).
The hotel l'eau Vive has been run by a permanent team for about 4 years and can rely on excellent operating figures (annual growth in turnover, stable ROI (annual eur 120,000,...), which makes the takeover of the hotel interesting both as an investment and for its own operation:
- As an investment, an ROI (including all costs) of 8.5% is applicable, whereby the risk of the
investment is covered by the value of the property.
- As an investment for own exploitation, the gross taxable income amounts to eur 120,000, whereby the personnel costs can be reduced by own exploitation, i.e. the repayment capacity has already been proven.
On the date of transfer (e.g. 01/05/2020), the company will consist of :
- The hotel complex (29 rooms and apartment) with spacious terraces and garden (8800m2) consisting of :
o Hotel (741m2) : entrance with reception desk, cozy restaurant (65 seats), breakfast room, bar, lounge and TV room, 26 rooms (double rooms with bathroom (bath or shower)) spread over 4 floors, technical rooms, elevator, garage and an indoor apartment for resident staff.
o An annex (132m2) consisting of 3 spacious, luxurious hotel rooms, which have been decorated very recently (2018).
- A family house (presently caretaker's house, 132m2)). Living room with kitchen, garage, storage room, bathroom and 3 bedrooms.
- 5 holiday chalets (ground floor per chalet 30m2), situated on the banks of the river : living/sitting area with open kitchen, 2 bedrooms and bathroom.
- Parking (rented from the municipality) opposite the hotel.
- The complete inventory of the hotel (furniture, supplies, ...)
- All bookings (including advance payments) as from the acquisition date and a provision for all social and government debts to be paid (including end-of-year bonus and employee holiday pay, VAT to be paid and corporate income tax on profits of previous years,...).
- 1 employee (cook) with a permanent employment contract
- The managers (on a self-employed basis) with a contract until the end of 2020
- The cleaning lady and handyman, on an independent basis with contract until the end of 2020
- All statutory inspections and permits
In addition, the recruitment of additional staff can be decided autonomously (2 auxiliary chefs, extra servants (reception and kitchen) and help at busy times (restaurant)).
This family hotel, still in full swing and growing, complies with all the laws imposed by the Walloon government, allowing the owner to obtain subsidies for refurbishment and renovation works (up to 40% of the investment).Attention : any bid made online is irrevocable and binding. A bid always remains binding, even in case of higher bids.

Location:
Vresse-sur-Semois 
Auctioneer:
Troostwijk Auctions - Veilingen 
Auction closes in:
Send me an e-mail as soon as new online auctions are known.
Refine your search

Bankruptcies and suspensions of payment per region


Advertising

Advertise on this site? Read more about all options, rates and ad formats.


Other

Follow the latest news and insolvencies via Twitter
Follow the latest news and insolvencies via Facebook
Free news, auctions and bankruptcies on your website
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, The Netherlands