Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Gavrilescu Laurentiu

Op 30-10-2023 is Gavrilescu Laurentiu te Jette (Brussel) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 505672282. De (hoofd)activiteit van Gavrilescu Laurentiu is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Gavrilescu Laurentiu
Plaats:
Jette
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
505672282
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Isolatiewerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Av. F. Lecharlier 1251d/
1090 Jette
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
30-10-2023
505672282
Uitspraak faillissement op 30-10-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement van: GAVRILESCU LAURENTIU, ALBERT I LAAN 219/201, 8620 NIEUWPOORT, geboren op 06/10/1986 in RIMNICU (ROEMENIE). Handelsactiviteit: Isolatiewerkzaamheden ; algemene bouwinstallatie Handelsbenaming: GAVRILSECSU LAURENTIU Uitbatingsadres: FIRMIN LECHARLIERLAAN 125 1D/R, 1090 BRUSSEL 9 Ondernemingsnummer: 0505.672.282 Referentie: 20230062. Datum faillissement: 30 oktober 2023. Rechter Commissaris: PHILIP VANDAELE. Curator: DIRK WAEYAERT, VLEESHOUWERSSTRAAT 9, 8630 VEURNE- dirk@advocaatwaeyaert.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/10/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: WAEYAERT DIRK.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland