Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Reno-Dak

Op 15-06-2016 is Reno-Dak te Koekelare (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 462832332. De (hoofd)activiteit van Reno-Dak is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Reno-Dak
Plaats:
Koekelare
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
462832332
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Dakwerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Burg. Van Ackerestraat 16
8680 Koekelare
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
15-06-2016
462832332
Uitspraak faillissement op 15 juni 2016.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Veurne Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Veurne. Opening van het faillissement, dagvaarding, van: RENO-DAK BVBA, BURGEMEESTER VAN ACKERESTRAAT 16, 8680 KOEKELARE. Referentie: 20160040. Datum faillissement: 15 juni 2016. Handelsactiviteit: Dakwerkzaamheden Ondernemingsnummer: 0462.832.332 Curator: Mr LEENKNECHT ELS, FABRIEKSTRAAT 4 / BUS 01, 8600 DIKSMUIDE. Voorlopige datum van staking van betaling: 15/06/2016 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Veurne, Peter Benoitlaan 2, 8630 Veurne. Datum voor de neerlegging van het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen: 1 augustus 2016. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De Afgev.-Griffier, K. De Ruyter
Historie
Datum
Ondernemingsnummer
Handelsnaam
Er is historische data beschikbaar. Log in om deze gegevens te kunnen raadplegen.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland