Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Merckx Peter

Op 10-04-2017 is Merckx Peter te Puurs (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 871009223. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Merckx Peter
Plaats:
Puurs
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
871009223
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Guido Gezellelaan 74
2870 Puurs
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
10-04-2017
871009223
Uitspraak faillissement op 10-4-2017.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement, dagvaarding, van: MERCKX PETER MARIA JOANNES, CARRER MOSCOU 14 PBJ 1°, 08005 BARCELONA (SP). Geboortedatum en -plaats: 12 mei 1965 REET. Referentie: 20170068. Datum faillissement: 10 april 2017. Handelsactiviteit: adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering Ondernemingsnummer: 0871.009.223 Curator: Mr VAN DEN EEDE BERNADETTE, PUTSESTEENWEG 8, 2820 BONHEIDEN. Voorlopige datum van staking van betaling: 10/04/2017 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, dit tot en met 31 maart 2017, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen, Voochtstraat 7, 2800 Mechelen en vanaf 1 april 2017, in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 juni 2017. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, H.Berghmans
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland