Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Kaspereit Peter Paul

Op 16-05-2017 is Kaspereit Peter Paul te Vosselaar (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 888675594. De (hoofd)activiteit van Kaspereit Peter Paul is administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Kaspereit Peter Paul
Plaats:
Vosselaar
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
888675594
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten
Nevencode
Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Oudebaan 44
2350 Vosselaar
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-05-2017
888675594
Uitspraak faillissement op 16-5-2017.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement, op dagvaarding, van: KASPEREIT PETER, OUDEBAAN 44, 2350 VOSSELAAR, geboortedatum en -plaats: 21 april 1961 TURNHOUT. Referentie: 20170182. Datum faillissement: 16 mei 2017. Handelsactiviteit: DIENSTVERLENING + VENNOOT VAN DEN BEIAARD VOF Handelsbenaming: BUILDING PROJECT CONSULTING Ondernemingsnummer: 0888.675.594 Curatoren: Mr PIEDFORT RIA, DENEFSTRAAT 102, 2275 GIERLE; Mr WILLEMS PETRA, DENEFSTRAAT 102, 2275 GIERLE. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/05/2017 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 27 juni 2017. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, L. Peeters.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland