Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement beëindigd Van Deursen Raymond

Op 06-02-2018 is Van Deursen Raymond te Meerhout (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 848885404. De (hoofd)activiteit van Van Deursen Raymond is houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Deursen Raymond
Plaats:
Meerhout
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement beëindigd
Ondernemingsnr.:
848885404
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk
Nevencode
Zagen en schaven van hout
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kerkstraat 16
2450 Meerhout
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-02-2019
848885404
Faillissement afgesloten. Gefailleerde werd verschoonbaar verklaard.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Summiere afsluiting faillissement van: VAN DEURSEN RAYMOND Geopend op 6 februari 2018 Referentie: 20180020 Datum vonnis: 5 februari 2019 Ondernemingsnummer: 0848.885.404 De gefailleerde is verschoonbaar verklaard. Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, L. Peeters.
06-02-2018
848885404
Uitspraak faillissement op 6-2-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: VAN DEURSEN RAYMOND, KERKSTRAAT 16, 2450 MEERHOUT, geboortedatum en -plaats: 12 juli 1976 HELMOND - NEDERLAND. Referentie: 20180020. Datum faillissement: 6 februari 2018. Handelsactiviteit: SCHRIJNWERKERIJ - GEVELBEKLEDING Ondernemingsnummer: 0848.885.404 Curator: Mr VANDECRUYS TOM, ROZENDAAL 78, 2440 GEEL. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/02/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 20 maart 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, L. Verstraelen.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland