Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement beëindigd Koeken Patrick

Koeken Patrick te Paal (Limburg) is door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 861427108. De (hoofd)activiteit van Koeken Patrick is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Koeken Patrick
Plaats:
Paal
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement beëindigd
Ondernemingsnr.:
861427108
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Dakwerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Acacialaan 23
3583 Paal
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-05-2018
861427108
De gefailleerde werd verschoonbaar verklaard op 3-5-2018.
 
Hof van beroep Antwerpen Bij arrest van de kamer B5b van het Hof van beroep te Antwerpen de dato 3 mei 2018, dat op tegenspraak werd gewezen, inzake KOEKEN, Patrick, wonende te 3520 ZONHOVEN, Beverzakbroekweg 96, tegen : Meester ENGELEN, Vic, advocaat, met kantoor te 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN, Herebaan-Oost 3/1, in zijn hoedanigheid van curator over het faillissement van de heer KOEKEN, Patrick, wonende te 3520 ZONHOVEN, Beverzakbroekweg 96, met ondernemingsnummer 0861.427.108, daartoe aangesteld bij vonnis van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Hasselt, tweede kamer van 16 juli 2014, met sluiting van het faillissement op 1 februari 2018, werd de heer Patrick KOEKEN, verschoonbaar verklaard. Antwerpen, 7 mei 2018. T. VAN LOY, griffier.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland